Het verhaal van Flair lezer Saskia (40)

Hoe ze afviel met hypnose

Ik ben twintig kilo afgevallen terwijl ik gewoon kon blijven genieten. Echt ideaal.

cover flair artikel virtuele maagband

Saskia getuigt

"Afvallen met behulp van hypnose helpt echt"

Saskia (40): Ik heb vrijwel elk dieet dat je kunt bedenken geprobeerd. Ik was als kind altijd al iets molliger dan de rest, maar ik denk dat het vooral mijn zelfbeeld was waar ik problemen mee had.

Het diëten begon bij mij dus al op heel jonge leeftijd en dat resulteerde tot flink jojoën en emotionele eetbuien. Tijdens mijn zwangerschap kwam ik 25 kilo aan. 

Toen heb ik een virtuele maagband laten plaatsen. Dat is een maagband die je in hypnose ‘krijgt’ en zó echt voelt dat je minder gaat eten. Een echt werkende maagband dus, maar dan zonder negatieve bijwerkingen. 

Afvallen met behulp van hypnose helpt echt.

Ik ben twintig kilo afgevallen terwijl ik gewoon kon blijven genieten. Echt ideaal.

Je kunt met hypnose je smaak beïnvloeden, dus ergens afkeer van krijgen (koekjes bijvoorbeeld) of juist trek krijgen (in rauwkost). Je pakt op een dieper niveau aan hoe je met eten en drinken omgaat.”

Lees ook

Meer persartikelen

mmm...cookies?

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren.