Meer zelfvertrouwen met hypnose

Wij gebruiken hypnose om jouw zelfvertrouwen de nodige boost te geven

Hulp is nabij

Meer zelfvertrouwen met hypnose

Twijfel je altijd aan wat je waard bent en minimaliseer je je vaardigheden?

We hebben de neiging een hekel te hebben aan mensen die altijd opscheppen over hoe geweldig ze zijn en wat een geweldige dingen ze allemaal kunnen doen. 

“Opscheppers en narcisten”, denken we dan bij onszelf. “Ik ben zo blij dat ik niet ben zoals zij!”

Maar je kan een ding wel zeggen over narcisten – ze hebben een rotsvast zelfvertrouwen. Het maakt niet uit wat anderen denken, zij geloven dat ze het waard zijn, zij denken dat ze het kunnen. 

En je kan niet om het volgende feit heen: mensen die in zichzelf geloven doen het statistisch gezien beter tegenover mensen met evenveel talent, vaardigheden en kennis die zichzelf niet vertrouwen en aan zichzelf twijfelen.

abstract shapes
quote

Onze filosofie

Wij geloven dat je voluit mag genieten van je leven.

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl
abstract shapes

Meer zelfvertrouwen = arrogant persoon?

Zal meer zelfvertrouwen je veranderen in iemand die je niet leuk vindt?

Dit onderzoek zorgt voor een dilemma. Worden we net als die vervelende narcisten als we meer in onszelf gaan geloven? (Hier moet bij vermeld worden dat narcisten hier niets om geven!)

Gelukkig is het antwoord op die vraag ‘nee’. Als je niet al een narcist bent (en je zou dit niet lezen als je wel een narcist was), dan word je ook geen narcist door jezelf meer aan te moedigen in het leven. 

In plaats daarvan geef je jezelf een eerlijke kans en stel je jezelf in staat om gebruik te maken van al je krachten en middelen als mens, in plaats van alleen de krachten en middelen die je bereid bent te erkennen.

Wat kan je verwachten na de hypnose sessies voor meer zelfvertrouwen?

Onze hypnosesessies zullen je helpen een eerlijker beeld van jezelf te krijgen en je kansen op succes in het leven te vergroten.

 

je zal merken dat:

  • je verwachtingen van jezelf groter worden
  • je heel nieuwsgierig wordt naar wat je allemaal kan
  • je je minder druk maakt om fouten en geïnteresseerder bent in wat je kan leren
  • je voelt dat er kracht in je groeit en dat je het gevoel krijgt dat je meer kan
  • je jezelf impliciet vertrouwt om meer te leren en steeds bekwamer te worden in alles waar je je volledige aandacht op richt
  • het leven veel aangenamer voor je wordt
abstract shapes

Een gebrek aan zelfvertrouwen is aangeleerd

Niemand wordt geboren zonder zelfvertrouwen of eigenwaarde. Wanneer we net ter wereld komen vinden we onszelf nog niet slim of dom, mooi of lelijk en hebben we nog geen enkel besef van hetgeen er mogelijk of onmogelijk is. 

Als pasgeborene heb je nog geen tijd gehad om alle oordelen, angsten en beperkingen die de buitenwereld je oplegt te absorberen. We hebben dus geen programma in ons onderbewustzijn wat betreft zelfvertrouwen. 

Maar al snel worden we ‘geprogrammeerd’ door onze ouders en omgeving. En net deze programmatie zorgt ervoor of we nu zelfzeker zijn of niet.

Kan hypnose mijn zelfvertrouwen verbeteren?

Betekent dit dan dat het nu te laat is om meer zelfvertrouwen te krijgen? Kunnen we deze programmatie  ‘updaten’ of ongedaan maken ? Absoluut. 

Hypnose en hypnotherapie kunnen je helpen dit zelfvertrouwen weer op te bouwen, om je programmatie in het onderbewuste bij te werken. 

We specialiseren in unieke hypnose & hypnotherapie waar we jouw onderbewustzijn opnieuw kunnen ‘programmeren’. 

abstract shapes

Kan je meer zelfvertrouwen opbouwen op de traditionele manier?

Voor de meesten van ons is het natuurlijke, onschuldige zelfvertrouwen waarmee we geboren worden van korte duur. Tegen de tijd dat je uit de luiers bent is er al een groot deel van je onderbewustzijn geprogrammeerd. Aangezien je deze pagina leest is de kans groot dat deze ‘programmatie’ niet helemaal naar jouw wensen was!

Bij traditionele gesprekstherapie proberen de coaches en therapeuten je van je gebrek aan zelfvertrouwen of lage zelfbeeld te helpen, focussen zich veelal op wat je moet doen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze vertellen je dat je in actie moet komen, je angsten onder ogen moet zien, zult moeten oefenen en zo moet werken aan zelfvertrouwen.

Dit levert soms ook daadwerkelijk resultaten op, maar er is één groot probleem met deze methode: Zonder zelfvertrouwen zullen velen van ons simpelweg niet in actie durven komen. Zelfs wanneer je over deze eerste heuvel komt is het daaropvolgend succes grotendeels afhankelijk van je initiële vertrouwen in datzelfde succes.

Zelfwaarde, zelfbeeld, zelfvertrouwen. Waar zit het verschil?

Lage zelfwaarde, gebrek aan zelfvertrouwen en een slecht zelfbeeld klinken hetzelfde. Hoewel ze soms kunnen overlappen zijn er subtiele verschillen tussen deze drie :

Lage zelfwaarde is wanneer je je over het algemeen als persoon heel waardeloos en onzeker voelt.


Laag zelfvertrouwen is wanneer je je voelt alsof je nooit zal slagen. Waardoor je weinig of geen moeite doet om iets te bereiken.


Slecht zelfbeeld is wanneer je gelooft dat je onaantrekkelijk of lelijk bent. Of je gelooft (al dan niet op een bewust niveau) dat je het niet verdient om er aantrekkelijk uit te zien.

Een van de betere manieren om je zelfvertrouwen, zelfwaarde en zelfbeeld problemen – en enige problemen met onzekerheid of verlegenheid – volledig te behandelen, is door de onderliggende problemen degelijk op te lossen. Daarvoor is hypnose en hypnotherapie de middel bij uitstek.

Wij specialiseren in unieke hypnose en hypnotherapie. Hypnose en hypnotherapie zijn tussen de meest effectieve therapie methoden.

abstract shapes
abstract shapes

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl

Zelfvertrouwen opbouwen

Is het je ooit opgevallen dat sommigen altijd zelfvertrouwen lijken uit te stralen, hoe vaak ze ook falen? Bekende voorbeelden zijn Walt Disney of Henry Ford, onbetwistbare succesverhalen die echter eerst talloze malen gefaald zijn zonder dat zij zich dit ooit aan hebben getrokken. 

Zo zijn er talloze voorbeelden: De vrouw die niemand een topmodel zou noemen, maar alle ogen naar zich toetrekt wanneer ze vol zelfvertrouwen een kamer binnenloopt. Het kind dat op het open podium van zijn school vol enthousiasme de ene valse noot na de andere raakt, maar de zaal met zijn zelfvertrouwen weet op te zwepen.

Dit zijn mensen die hun onschuldige, natuurlijke zelfvertrouwen nooit verloren hebben. Dit zijn de mensen die de juiste ‘programmatie’ meekregen van hun ouders/omgeving. Blijvend zelfvertrouwen is geen gevolg van hetgeen we doen, maar komt vanuit de kern van je wezen.

De reden dat veel methodes falen in het zelfvertrouwen vergroten is dat ze zich richten op deze externe factoren. Wij pakken de interne bron van het probleem aan met hypnose en hypnotherapie.

Hypnose werkt om zelfvertrouwen op te wekken

Het hebben van geen of weinig zelfvertrouwen kan een zware last zijn die in het dagelijks leven beperkend of zelfs verlammend kan werken. 

Gelukkig kunnen hypnose en hypnotherapie in veel gevallen blijvend het zelfvertrouwen vergroten.

Hypnose en hypnotherapie communiceren direct met het onderbewustzijn om zo een negatief zelfbeeld bij de wortel aan te pakken. 

Angsten en beperkingen worden losgelaten en worden vervangen door een natuurlijk zelfvertrouwen dat integraal is aan je gevoel van ‘zelf’, onafhankelijk van waar je bent of wat je doet.

abstract shapes

Zelfvertrouwen opbouwen

Je hoeft je niet neer te leggen bij het hebben van weinig zelfvertrouwen.

Zodra je oude zelfbeeld vervangen is door een nieuw, natuurlijk zelfbeeld voelt alles wat je doet gemakkelijker en zal je je doelen ook daadwerkelijk makkelijker behalen. 

In tegenstelling tot een onderbewustzijn dat je door middel van angsten en onzekerheden ondermijnt, zal het je ondersteunen. Mocht je nu toch een keer falen? 

Dan heb je het zelfvertrouwen om ervan te leren en het nogmaals te proberen zonder direct weer door faalangsten te worden bevangen.

Wil jij ook je zelfvertrouwen opbouwen of meer zelfvertrouwen krijgen? Laat ons je dan helpen. 

We zijn gespecialiseerd in unieke vormen van hypnose en hypnotherapie die al talloze mensen van een gebrek aan zelfvertrouwen geholpen hebben.

Het effect

Wat je mag verwachten na een sessie voor zelfvertrouwen

Wij hebben de nodige expertise in huis; zo hebben we maar liefst duizenden mensen net als jou met succes geholpen.

Dit verzekert je van een uiterst effectieve behandeling.

voordelen hypnose sessie 1
afspraak maken hypnose stap 2

Omdat we echte, diepgaande hypnose gebruiken hebben we geen megatrajecten nodig zoals in klassieke psychotherapie.

Zo ben je in enkele sessies bevrijd van je probleem.

De slaagkans van hypnose is maar liefst 93%!

Met klassieke therapie heb je makkelijk 15 tot 20 sessies nodig, met hypnose ben je gemiddeld in drie sessies al geholpen!

voordelen hypnose sessie 3

Meer zelfvertrouwen in drie stappen

Het Free-Your-Mind methode

Stap 1
Afspraak inplannen

Boek drie afspraken in ons online agenda en zet je eerste stap naar bevrijding.

Tip: Laat ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

Stap 2
Laten we beginnen

We doen hypnose en ‘resetten’ jouw probleem.

Reeds vanaf de eerste sessie mag je verlichting verwachten!

Stap 3
Bye probleem!

Hallo vrijheid en genieten van het leven!

isa kose

Isa Kose
Hypnotherapeut & Oprichter

Ik geloof dat iedereen het recht heeft om te genieten van hun leven en 100% gelukkig te zijn met zichzelf. 

We staan klaar om jouw zelfvertrouwen een boost te geven

hypnotherapeuten mobiel

We staan klaar om jouw zelfvertrouwen een boost te geven

Anneke minnaard hypnotherapeut
Babette van gurp hypnotherapeut
Desiree vergers hypnotherapeut
Laurien schildermans hypnotherapeut
ozlem manav hypnotherapeut
walter callebaut hypnotherapeut

We staan klaar om jouw zelfvertrouwen een boost te geven

hypnotherapeuten 2

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl

Op sessie voor zelfvertrouwen?

Hier is wat je krijgt...

Hypnose heeft een zeer hoge slaagkans van maar liefst 93% en is hierdoor ultra effectief.

We zijn getraind in meerdere disciplines van hypnotherapie waardoor u de best mogelijke behandeling krijgt.

Met echte hypnose ben je in slechts enkele sessies  geholpen waardoor je sneller én goedkoper af bent dan klassieke therapie.

Tot nu toe hebben we duizenden mensen bevrijd van hun probleem en we kunnen hetzelfde doen voor jou.

Wij hebben een bewezen trackrecord van het bereiken van resultaten voor onze cliënten. Bekijk onze honderden succesverhalen.

Je zal je snel thuis voelen in onze moderne praktijken en zo met een veilig gevoel sneller vooruitgang boeken.

Wij nemen de tijd om onze cliënten te begrijpen en bieden een op maat gemaakte aanpak voor elke unieke situatie.

Wij hebben de hoogste integriteit en houden ons aan strenge ethische richtlijnen bij het uitoefenen van onze praktijk.

Wij garanderen de privacy en vertrouwelijkheid van onze cliënten en behandelen informatie altijd met respect.

Onze hypnotherapie is wetenschappelijk bewezen als effectieve behandeling voor verschillende klachten.

Wij bieden uitstekende klantenservice en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en onze cliënten te helpen.

Wij beschikken over meerdere locaties, waardoor cliënten de dichtsbijzijnde locatie kunnen kiezen en minder onderweg zijn.

In de pers

We zijn verschenen in

topradio logo
vtm logo
mnm logo
goed gevoel logo
atv logo
Flair logo
in de pers logos

Wat als...

isa kose hypnotiseur

Denk je dat hypnose niet zal werken voor jou?

Ik was eerst een non-believer, maar...

Toen ik op de eerste sessie kwam was ik een non-believer. Maar toen ik thuis kwam had ik totaal geen zin meer in snoep!

Linda – Antwerpen

Aangenaam verrast...

Hypnose, het was niet mijn dada. Nooit in geloofd. Toch maar geprobeerd en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was.

Wim – Ternat

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl
zelfhypnose actie

Transformeer jezelf met zelfhypnose en breek vrij!

Start nu thuis met je transformatie met
onze unieke zelfhypnose programma’s in slechts enkele minuten per dag!

Ja, geef mij direct toegang!

zelfhypnose actie tablet

Transformeer jezelf met zelfhypnose en breek vrij!

Start nu thuis met je transformatie met
onze unieke zelfhypnose programma’s in slechts enkele minuten per dag!

Ja, geef mij direct toegang!

Naast zelfvertrouwen kan hypnose ook helpen met vermageren. Kijk hiervoor zeker eens naar onze afvallen met hypnose pagina.

mmm...cookies?

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren.