Ondersteuning bij migraine

Wij gebruiken hypnose om migraine aanvallen te elimineren

Hulp is nabij

Ondersteuning bij migraine met hypnose

Let op

Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening.

Hypnotherapie bij migraine dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts.

Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnoses.

abstract shapes
quote

Onze filosofie

Wij geloven dat je voluit mag genieten van je leven.

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessie met ons online afsprakensysteem.

pijl
abstract shapes

Hypnotherapie bij migraine

Het overkomen van chronische migraine hoofdpijn door middel van hypnose en hypnotherapie is ondertussen een welbekend wetenschappelijk fenomeen geworden.

Hypnose helpt echter niet enkel bij migraine, maar bij allerlei vormen van pijn in het hoofd waaronder chronische en sporadische hoofdpijn.

Lijd je aan migraine? Hebben aanvallen van hoofdpijn een grote negatieve impact op je leven? Wil je de controle over je leven terugpakken en de pijn leren verdrijven?

Neem dan vandaag nog telefonisch, per mail of via het contactformulier contact op. Migraine overkomen door middel van hypnose en hypnotherapie is effectief en heeft al talloze anderen blijvend geholpen.

Wat is de oorzaak van migraine?

Een migraine aanval kan het gevolg zijn van verschillende uitlokkende factoren. Deze zijn wederom voor iedereen anders, maar de meest voorkomende triggers zijn:

  • Erfelijkheid – Onderzoek lijkt uit te wijzen dat de gevoeligheid voor prikkels die deze vorm van pijn in het hoofd veroorzaken, deels genetisch bepaald is. Een verlaagde drempel voor prikkels zorgt ervoor dat de kans op een aanval aanzienlijk toeneemt.
  • (Negatieve) emoties – Ruzie, zorgen, stress, depressie, irritaties en rouw zijn voorbeelden van heftige emoties die een aanval kunnen doen ontstaan.
  • Eten en drinken – Hoewel het directe verband tussen voedsel en pijnaanvallen nog niet bewezen is, geven veel cliënten aan dit wel zo te ervaren. Slechte voeding met een overdaad aan suiker, zout of andere ongezonde toevoegingen lijken daarbij de meest waarschijnlijke boosdoeners.
abstract shapes

Oorzaak van migraine (vervolg)

  • Medicijnen – Een blik op de gemiddelde bijsluiter toont dat ook de fabrikanten het bestaan van een verband tussen bepaalde geneesmiddelen en het ontstaan van een migraine aanval kennen. Veelvoorkomende boosdoeners zijn sommige antibiotica, slaapmiddelen, nitraten en hormonale anticonceptie.
  • Lichamelijke oorzaken – Een gebrek aan (goede) nachtrust, extreme lichamelijke inspanningen in de context van bijvoorbeeld werk of sport, verminderde weerstand en lichamelijke vermoeidheid zijn meer een handvol van de factoren die een aanval kunnen veroorzaken. Vergeet daarbij niet dat pijn in het hoofd ook onderdeel kan zijn van bepaalde ziektebeelden.
  • Hormonale invloeden – Veranderingen in de hormoonhuishouding, zoals deze plaatsvindt bij een zwangerschap, de pubertijd of iets veelvoorkomend zoals de menstruatie kunnen allen de oorzaak zijn van een aanval van pijn in het hoofd.

Oorzaak van migraine (vervolg)

  • Prikkels uit de omgeving – Licht, geluid en geuren lijken stuk voor stuk een aanval te kunnen veroorzaken. Hierbij lijken het vooral excessen te zijn zoals zeer felle of flikkerende lichten, harde en onplezierige geluiden of overheersende, sterke geuren.

Gevoeligheid voor deze factoren verschilt van cliënt tot cliënt en sommigen zullen zelfs compleet onafhankelijk van bovenstaande triggers aanvallen ervaren. Belangrijk is daarbij vooral dat wat de trigger ook is, hypnose kan helpen.

abstract shapes
abstract shapes

Hypnose kan oplossing zijn voor migraine aanvallen

Onderzoek van de University of Utah School of Medicine naar de effectiviteit van hypnose bij het overkomen van pijn in het hoofd bevestigde in 2007 iets dat wij al lange tijd wisten: wanneer je lijdt aan deze verlammende vorm van pijn, is er niets zo effectief als een ondersteuning door middel van hypnose of hypnotherapie.

Hypnose kent een rijke geschiedenis als pijnbestrijdingsmiddel en wordt al sinds de vroege negentiende eeuw in wetenschappelijke en medische literatuur als zodanig omschreven.

Men vindt meldingen over operaties die volledig onder hypnose zonder verdere pijnbestrijding werden uitgevoerd, maar treft ook de eerste gedocumenteerde meldingen van mensen die dankzij hypnotherapie blijvend van pijn verlost werden.

Onderzoek wijst naar hypnose als mogelijk behandelmethode

Meer dan simpelweg anekdotische meldingen, zijn veel van deze meldingen vergezeld van uitgebreide documentatie over talloze cliënten van alle leeftijden, nationaliteiten en zowel mannen als vrouwen.

Zeer relevant zijn daarbij onderzoeken die zich specifiek op pijnaanvallen in het hoofd richtten en tot de conclusie kwamen dat er statistisch bewijs was dat het aantal pijnaanvallen van cliënten die ondersteund werden door middel van hypnose, na diezelfde ondersteuning drastisch afnamen. 

Talloze cliënten meldden dat hun pijnaanvallen compleet verdwenen waren, menigeen rapporteerden een afname in frequentie, afname in heftigheid of een nieuw gevonden vermogen om met de pijn om te gaan en de impact hiervan op het levensgenot te beperken. 

Nog beter nieuws voor een ieder die aan deze vorm van pijn lijdt en op zoek is naar een blijvende oplossing: toen cliënten na een jaar opnieuw werden bezocht, bleek bij de overgrote meerderheid het positieve effect van de hypnotherapie nog steeds waarneembaar.

abstract shapes
abstract shapes

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessie met ons online afsprakensysteem.

pijl

Medisch controle aangeraden

Een kanttekening die we zelf nog wel willen maken bij de therapie van deze vorm van pijn is dat we wel verwachten dat je pijnsymptomen grondig medisch onderzocht zijn.

 Pijnbestrijding door middel van hypnose is een krachtig middel en kan daardoor, in het slechtste geval, pijnen onderdrukken die veroorzaakt worden door een ernstig medisch probleem. 

De anekdote van de hypnotherapeut die door middel van zelfhypnose jarenlang hoofdpijn onderdrukte die zich uiteindelijk ontwikkelde tot een ongeneeslijke aandoening, vormt daarbij zowel een testament voor de kracht van hypnose, als een waarschuwing voor het ongecontroleerd inzetten van die kracht. 

Onze missie is daarbij de kracht van hypnose en hypnotherapie in te zetten om je blijvend van je pijn af te helpen, maar dit is absoluut geen vervanging van medisch advies zoals gegeven door een arts.

Neem vandaag nog contact

Hebben de artsen geen verklaring voor de pijnaanvallen in je hoofd of doen de medicijnen niet veel om je pijn te verminderen? Hypnose zou een oplossing kunnen bieden. 

Onze methode bij het bestrijden van deze pijnaanvallen richt zich niet zozeer op de migraine symptomen, maar op de patronen of onderbewuste programma’s die de pijn veroorzaken. 

In de loop van een sessie werken we met het onderbewustzijn om de ingesleten patronen die de pijn veroorzaken te vervangen door nieuwe patronen die verdere pijnaanvallen voorkomen of verminderen.

Ook kan hypnose en hypnotherapie ingezet worden om effectief te leren om te gaan met pijn. Door de pijn te controleren zorg je ervoor dat deze je leven niet meer kan bepalen. Jij krijgt zelf de touwen weer in handen.

Wil je nu eindelijk eens van die pijn af? Wil je de controle terug over je leven? Wil je niet langer beperkt zijn in je doen en laten door pijnaanvallen in je hoofd? 

Neem dan nog vandaag de eerste stap naar een nieuw leven. Met hypnose en hypnotherapie helpen we je aan een nieuw, gelukkiger en pijn-vrij leven. Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in, of plan je afspraken rechtstreeks in. We voorzien je geheel vrijblijvend van alle informatie die je nodig hebt.

abstract shapes
abstract shapes

Het effect

Wat je mag verwachten na een sessie voor migraine

Wij hebben de nodige expertise in huis; zo hebben we maar liefst duizenden mensen net als jou met succes geholpen.

Dit verzekert je van een uiterst effectieve behandeling.

voordelen hypnose sessie 1
afspraak maken hypnose stap 2

Omdat we echte, diepgaande hypnose gebruiken hebben we geen megatrajecten nodig zoals in klassieke psychotherapie.

Zo ben je in enkele sessies bevrijd van je probleem.

De slaagkans van hypnose is maar liefst 93%!

Met klassieke therapie heb je makkelijk 15 tot 20 sessies nodig, met hypnose ben je gemiddeld in drie sessies al geholpen!

voordelen hypnose sessie 3

Verlossing in drie stappen

Het Free-Your-Mind methode

Stap 1
Afspraak inplannen

Boek drie afspraken in ons online agenda en zet je eerste stap naar bevrijding.

Tip: Laat ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

Stap 2
Laten we beginnen

We doen hypnose en ‘resetten’ jouw probleem.

Reeds vanaf de eerste sessie mag je verlichting verwachten!

Stap 3
Bye probleem!

Hallo vrijheid en genieten van het leven!

isa kose

Isa Kose
Hypnotherapeut & Oprichter

Ik geloof dat iedereen het recht heeft om te genieten van hun leven en 100% gelukkig te zijn met zichzelf. 

We staan klaar om jou te verlossen van migraine

hypnotherapeuten mobiel

We staan klaar om jou te verlossen van migraine

Anneke minnaard hypnotherapeut
Babette van gurp hypnotherapeut
Desiree vergers hypnotherapeut
Laurien schildermans hypnotherapeut
ozlem manav hypnotherapeut
walter callebaut hypnotherapeut

We staan klaar om jou te verlossen van migraine

hypnotherapeuten 2

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessie met ons online afsprakensysteem.

pijl

Op sessie tegen migraine?

Hier is wat je krijgt...

Hypnose heeft een zeer hoge slaagkans van maar liefst 93% en is hierdoor ultra effectief.

We zijn getraind in meerdere disciplines van hypnotherapie waardoor u de best mogelijke behandeling krijgt.

Met echte hypnose ben je in slechts enkele sessies  geholpen waardoor je sneller én goedkoper af bent dan klassieke therapie.

Tot nu toe hebben we duizenden mensen bevrijd van hun probleem en we kunnen hetzelfde doen voor jou.

Wij hebben een bewezen trackrecord van het bereiken van resultaten voor onze cliënten. Bekijk onze honderden succesverhalen.

Je zal je snel thuis voelen in onze moderne praktijken en zo met een veilig gevoel sneller vooruitgang boeken.

Wij nemen de tijd om onze cliënten te begrijpen en bieden een op maat gemaakte aanpak voor elke unieke situatie.

Wij hebben de hoogste integriteit en houden ons aan strenge ethische richtlijnen bij het uitoefenen van onze praktijk.

Wij garanderen de privacy en vertrouwelijkheid van onze cliënten en behandelen informatie altijd met respect.

Onze hypnotherapie is wetenschappelijk bewezen als effectieve behandeling voor verschillende klachten.

Wij bieden uitstekende klantenservice en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en onze cliënten te helpen.

Wij beschikken over meerdere locaties, waardoor cliënten de dichtsbijzijnde locatie kunnen kiezen en minder onderweg zijn.

In de pers

We zijn verschenen in

topradio logo
vtm logo
mnm logo
goed gevoel logo
atv logo
Flair logo
in de pers logos

Wat als...

isa kose hypnotiseur

Denk je dat hypnose niet zal werken voor jou?

Ik was eerst een non-believer, maar...

Toen ik op de eerste sessie kwam was ik een non-believer. Maar toen ik thuis kwam had ik totaal geen zin meer in snoep!

Linda – Antwerpen

Aangenaam verrast...

Hypnose, het was niet mijn dada. Nooit in geloofd. Toch maar geprobeerd en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was.

Wim – Ternat

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessie met ons online afsprakensysteem.

pijl
zelfhypnose actie

Transformeer jezelf met zelfhypnose en breek vrij!

Start nu thuis met je transformatie met
onze unieke zelfhypnose programma’s in slechts enkele minuten per dag!

Ja, geef mij direct toegang!

zelfhypnose actie tablet

Transformeer jezelf met zelfhypnose en breek vrij!

Start nu thuis met je transformatie met
onze unieke zelfhypnose programma’s in slechts enkele minuten per dag!

Ja, geef mij direct toegang!

mmm...cookies?

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren.