Ondersteuning bij depressie

Wij gebruiken hypnotherapie om jouw medische behandeling depressie te ondersteunen.

Hulp is nabij

Ondersteuning bij depressie met hypnose

Let op

Hypnotherapie is geen vervanging van medische hulpverlening. Hypnotherapie bij depressie dient als ondersteunend hulp en best in overleg met je arts. 

Wij helpen met de negatieve gevoelens die gepaard gaan met depressie. Bij aanvragen gaan wij er altijd van uit dat de cliënt dit reeds heeft overlegd met de arts. Wij stellen geen diagnoses.

abstract shapes
quote

Onze filosofie

Wij geloven dat je voluit mag genieten van je leven.

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl
abstract shapes

Depressie heeft een grote impact op je leven

Wanneer je een depressie hebt, zit je – om het maar zacht uit te drukken – niet zo heel erg lekker in je vel. Mensen die hier niet mee bekend zijn doen hier nog wel eens lacherig over. 

Dit is echter pure onwetendheid, want een depressie heeft grote impact op jouw dagelijks functioneren. Een depressie kan er zelfs toe leiden dat je helemaal niet meer in staat bent om te functioneren. Uit een depressie komen op eigen houtje valt niet mee en kost tijd, erg veel tijd. 

Daarnaast wordt er een beroep gedaan op doorzettingsvermogen, wilskracht en karakter. En laat dat nu net de dingen zijn die je vaak niet kunt opbrengen wanneer je aan een depressie lijdt. 

Een depressie wordt ook nog wel eens behandeld door middel van medicijnen. Een succesvolle methode om de therapie van depressie te ondersteunen die relatief onbekend is, is door middel van hypnose & hypnotherapie.

Wat is depressie nu eigenlijk?

Voor we het over de ondersteuning bij depressie gaan hebben, is het goed om te weten wat nu eigenlijk een depressie is. 

Immers, hoe kun je nu tot ondersteuning over gaan als je niet goed weet of je wel daadwerkelijk aan een depressie lijdt? Een depressie is eigenlijk een gemoedstoestand, maar dan wel een heel vervelende. 

Typische depressie kenmerken zijn een gevoel van lusteloosheid en desinteresse. Dit laatste uit zich vaak in alles en iedereen en daarmee is een depressie niet alleen vervelend voor jezelf, maar zeker ook voor je directe omgeving. 

Andere depressie symptomen zijn somberheid en het maar niet kunnen genieten van dingen waar je normaal gesproken juist energie uit put. Sommige mensen hebben van nature aanleg om depressief te raken.

abstract shapes

Heb ik depressie?

Iedereen heeft natuurlijk wel eens een periode dat het allemaal net niet zo loopt als dat je graag zou willen. 

Dit kan bijvoorbeeld komen door relationele problemen, problemen op je werk of misschien laat jouw gezondheid je in de steek. 

Periodes waarin je je moe voelt en inderdaad misschien ook wel lusteloos bent. Het gaat ver om dan direct te stellen dat je depressief bent. Tekenen van depressie zijn vaak wel degelijk aan te geven en deze moeten dan ook uiterst serieus genomen worden.

Symptomen van depressie

  • ’s Morgens nauwelijks uit bed kunnen komen. Geen enkele interesse hebben in de dingen die je normaliter graag doet
  • Je hebt last van allerlei ondefinieerbare pijntjes en kwaaltjes. Vaak maak je deze groter dan ze zijn door te denken dat je een ongeneeslijke ziekte hebt.
  • Je valt terug in oude gewoontes als roken en (vaker en meer) drinken.
  • Het lijkt alsof je niet kunt stoppen met eten. Je bent als het ware onverzadigbaar en natuurlijk is het niet bepaald gezond wat je eet. Je komt dan ook al snel kilo’s aan.
  • Je bent heel emotioneel. Er hoeft maar het minste of geringste te gebeuren of je schiet vol tranen. Het liefst hou je deze tegen, maar het lukt je gewoonweg niet.
abstract shapes
abstract shapes

Kan hypnose ondersteuning bieden bij depressie?

Hypnose is het stadium van kwakzalverij allang gepasseerd. Het is een volwaardige wetenschap en eentje die zich al keer op keer bewezen heeft. Hypnose Praktijk heeft veel ervaring in het ondersteunen van een depressie. 

De Hypnose Praktijk met verschillende vestigingen in zowel België als Nederland (zoals Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge, Brussel en meer) heeft louter en alleen gediplomeerde therapeuten die maar één doel voor ogen hebben: dat is jou weer het plezier en zin in de dagelijkse dingen in het leven teruggeven. 

Hypnose spreekt jouw onderbewustzijn aan en zet dit aan het werk. Het laat je afrekenen met de gevoelens die bij jou de depressie hebben veroorzaakt. Hypnotherapie zorgt ervoor dat je jouw, vaak jarenlang opgekropte, emoties de vrije loop laat op een simpele wijze. 

Pas hierna begint de “wederopbouwfase”. In deze fase wordt alle negatieve energie omgezet in positieve energie. Hierdoor zie je de dingen weer rooskleurig(er) in – in slechts vier hypnose sessies!

Ondersteuning bij depressie

Zoals in de inleiding van dit artikel al even kort genoemd zijn er meerdere therapievormen mogelijk om een depressie te lijf te gaan. 

Een aantal behandelingen liggen voor de hand, zoals een behandeling door medicatie en gedragstherapie. Andere behandelingsvormen zijn onder andere lichttherapie en neurofeedback. 

Er is echter een ondersteuningsvorm die wat minder bekend is, maar die zeker meer aandacht verdient dan dat deze krijgt. Dit is de ondersteuning bij depressie door middel van hypnose.

abstract shapes

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl

Waarom net bij Hypnose Praktijk?

Die vraag is eenvoudig te beantwoorden. Hypnose Praktijk met verschillende vestigingen over België en Nederland (zoals in Antwerpen, Gent, Limburg, Brugge, Brussel en meer) heeft oprechte zorg voor en interesse in zijn cliënten. 

Je bent hier niet een nummer, maar iemand met een naam, een verhaal en een levenservaring zoals geen ander. Dit laatste is heel belangrijk voor iemand die depressief is. In verreweg de meeste gevallen volstaan vier hypnose sessies al om enorme veranderingen teweeg te brengen in je onderbewustzijn en hoe je het leven begint te ervaren op nieuwe manieren. 

Wij pakken niet alleen het probleem van de depressie aan, maar ook de achterliggende oorzaak ervan die je tot een depressie had gebracht. Hierdoor ogen wij op een zo permanent mogelijke verandering en ondersteuning.

Neem vandaag nog contact

Dit is natuurlijk makkelijk gezegd als je niet aan een depressie lijdt. Maar eens komt toch ook het besef dat je zo niet door kunt gaan. Wanneer dit besef gekomen is, is het tijd om contact met ons op te nemen. 

Probeer je eens in te beelden hoe fijn het weer zou zijn om normaal te functioneren. Dat je weer energie en plezier haalt uit het leven, dat je jouw dierbaren weer de aandacht en liefde kunt geven die zij zolang hebben moeten missen. 

Wacht dan ook niet langer, contacteer ons of bel ons voor een persoonlijk gesprek. Je kan ook meteen je afspraak inplannen

Hypnotherapie is voor iedereen mogelijk en vindt plaats in een ontspannen sfeer. Geef je over aan ons team van gediplomeerde, kundige en ervaren hypnotherapeuten.

Maak nu een afspraak naar de ondersteuning vanaf je depressie!

abstract shapes

Het effect

Wat je mag verwachten na een sessie voor depressie

Wij hebben de nodige expertise in huis; zo hebben we maar liefst duizenden mensen net als jou met succes geholpen.

Dit verzekert je van een uiterst effectieve behandeling.

voordelen hypnose sessie 1
afspraak maken hypnose stap 2

Omdat we echte, diepgaande hypnose gebruiken hebben we geen megatrajecten nodig zoals in klassieke psychotherapie.

Zo ben je in enkele sessies bevrijd van je probleem.

De slaagkans van hypnose is maar liefst 93%!

Met klassieke therapie heb je makkelijk 15 tot 20 sessies nodig, met hypnose ben je gemiddeld in drie sessies al geholpen!

voordelen hypnose sessie 3

Verlossing in drie stappen

Het Free-Your-Mind methode

Stap 1
Afspraak inplannen

Boek drie afspraken in ons online agenda en zet je eerste stap naar bevrijding.

Tip: Laat ongeveer een week ruimte tussen de sessies.

Stap 2
Laten we beginnen

We doen hypnose en ‘resetten’ jouw probleem.

Reeds vanaf de eerste sessie mag je verlichting verwachten!

Stap 3
Bye probleem!

Hallo vrijheid en genieten van het leven!

isa kose

Isa Kose
Hypnotherapeut & Oprichter

Ik geloof dat iedereen het recht heeft om te genieten van hun leven en 100% gelukkig te zijn met zichzelf. 

We staan klaar om jou te verlossen van depressie

hypnotherapeuten mobiel

We staan klaar om jou te verlossen van depressie

Anneke minnaard hypnotherapeut
Babette van gurp hypnotherapeut
Desiree vergers hypnotherapeut
Laurien schildermans hypnotherapeut
ozlem manav hypnotherapeut
walter callebaut hypnotherapeut

We staan klaar om jou te verlossen van depressie

hypnotherapeuten 2

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl

Op sessie tegen depressie?

Hier is wat je krijgt...

Hypnose heeft een zeer hoge slaagkans van maar liefst 93% en is hierdoor ultra effectief.

We zijn getraind in meerdere disciplines van hypnotherapie waardoor u de best mogelijke behandeling krijgt.

Met echte hypnose ben je in slechts enkele sessies  geholpen waardoor je sneller én goedkoper af bent dan klassieke therapie.

Tot nu toe hebben we duizenden mensen bevrijd van hun probleem en we kunnen hetzelfde doen voor jou.

Wij hebben een bewezen trackrecord van het bereiken van resultaten voor onze cliënten. Bekijk onze honderden succesverhalen.

Je zal je snel thuis voelen in onze moderne praktijken en zo met een veilig gevoel sneller vooruitgang boeken.

Wij nemen de tijd om onze cliënten te begrijpen en bieden een op maat gemaakte aanpak voor elke unieke situatie.

Wij hebben de hoogste integriteit en houden ons aan strenge ethische richtlijnen bij het uitoefenen van onze praktijk.

Wij garanderen de privacy en vertrouwelijkheid van onze cliënten en behandelen informatie altijd met respect.

Onze hypnotherapie is wetenschappelijk bewezen als effectieve behandeling voor verschillende klachten.

Wij bieden uitstekende klantenservice en zijn altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en onze cliënten te helpen.

Wij beschikken over meerdere locaties, waardoor cliënten de dichtsbijzijnde locatie kunnen kiezen en minder onderweg zijn.

In de pers

We zijn verschenen in

topradio logo
vtm logo
mnm logo
goed gevoel logo
atv logo
Flair logo
in de pers logos

Wat als...

isa kose hypnotiseur

Denk je dat hypnose niet zal werken voor jou?

Ik was eerst een non-believer, maar...

Toen ik op de eerste sessie kwam was ik een non-believer. Maar toen ik thuis kwam had ik totaal geen zin meer in snoep!

Linda – Antwerpen

Aangenaam verrast...

Hypnose, het was niet mijn dada. Nooit in geloofd. Toch maar geprobeerd en ik moet toegeven dat ik aangenaam verrast was.

Wim – Ternat

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk uw sessies met ons online afsprakensysteem.

pijl
zelfhypnose actie

Transformeer jezelf met zelfhypnose en breek vrij!

Start nu thuis met je transformatie met
onze unieke zelfhypnose programma’s in slechts enkele minuten per dag!

Ja, geef mij direct toegang!

zelfhypnose actie tablet

Transformeer jezelf met zelfhypnose en breek vrij!

Start nu thuis met je transformatie met
onze unieke zelfhypnose programma’s in slechts enkele minuten per dag!

Ja, geef mij direct toegang!

Als je meer wilt weten over het verbeteren van je gezondheid en welzijn met hypnose, kan afvallen met hypnose een goede optie zijn.

mmm...cookies?

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren.